#290

smokeweed
you can ask me in english or finnish (in which case i’ll translate it to english!)

if you ask nadia a question, she’ll draw the answer and i’ll post it on here

i’ll let yall know when i’m done with this thing but until then keep sendin’ em this way

you can send me questions anywhere, like commenting under this post, or sending an ask to my tumblr or on facebook or whatever suits you best. but like, mention that youre asking it for this thing and not just generally…… ehehe

it’ll be super embarrassing if i get like 0 questions oops

10 vastausta artikkeliin ”#290

 1. Mitkä kolme uutta asiaa/taitoa haluaisit oppia, jos ei tarvitsisi välittää opetteluun kuluvista resursseista (aika, raha…)? Olisi myös kiva kuulla Nadian vastaus 🙂

 2. Lempiseksiasennot! Seksihupsisvahinkoja? SEKSI SEKSI SEKSI Pelkäätkö raskaaks tulemista? Hämmentääkö sun elämäntyyli sun tuttuja? Oon tosi luovalla tuulella selkeesti ku mietin vaa söpöi tytyi panees sori

 3. Ootteks työ seksin kannalt silleen reversible vai toinen tykkää enempi ottaa kuin antaa? Monesti oot sarjikses panemas Nadian herkkää pyllii mut eipä näy Nadiaa jörnimäs sinnuu XD

 4. Minua kiinnostais vähäsen nähjä teiltä erilaisia piirtotyylejä samassa postauksessa. Kysytäänpäs vaikka, että mikä inspiroi?

 5. sori jos oot jos joskus piirtäny tästä, en oo seurannu sua/teitä kauheen kauaa vielä. mutta miten te tapasitte ja MITENKÄ TE NYT SILLAI tosi pian muutitte yhteen?

 6. Tuli sellanen olo et haluun kyl esittää jonku kysymyksen, mut niin kovin vaikeaa keksiä. Joten tämmönen semi lame: 3-5 parasta asiaa tällä hetkellä! 😀 Ja sit joku sun ”guilty pleasure”, jos semmoinen löytyy haha.

 7. Säälistä kommentoin EHE E EEEEeee no ei nyt sentään! Oon vaan stalkkeri EHE EEEE joo okei oon liian hauska tähän maailmaan heippa!

  Mut ennenku heippa ni tässä olis kysymys:
  Jos sun pitäis kuvailla itseäs, ei sanoilla, vaan AKTIVITEETEILLA, niin mitkä ne aktiviteetit olis? Pari-kolme keskeisintä!

  Ei tartte välttämättä olla edes aktiviteetteja joita oikeesti harjoitat (toki saa olla!), mut sellasia, mitkä kuvaa sun ajatusmaailmaa jne. (Esim. jos olisit superaggressiivinen, niin joku, emt, spontaani vapaapaini tms naamanleipominen aktiviteettina kuvastais sitä, ehkä, kai.)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.