#315

ähvaikka oon kärsiny vakavasta masennuksesta koko mun elämän ajan en oo koskaa joutunu mihinkää sairaalaan enkä oo koskaan ollu osastolla ja musta tuntuu et lääkärit ja muut ei ota mua tosissaan ku yritän puhuu työkyvyttömyydestä/lääkkeistä/etc osittain sen takia. jotenki harmittaa etten aikasemmin tehny mitää itelleni koska sit olisin ehkä saanu jo aikasemmin sellasta apua mitä tarviin. mut oon vaan aina leikkiny et kaikki on ok ja vähätelly itteeni ja mun oireita ja oon kaivanu itelleni sellasen kuopan et nyt ku yritän painottaa sitä miten pahalta musta tuntuu nii se kuulostaa valehtelulta ja liiottelulta.

2 vastausta artikkeliin ”#315

  1. Ittensä tappaminen ei auta, sehän vähentää kuluja ja siten verotuksen tarvetta. Maailma muuttui äskettäin. Äänestäjät valitsivat, että kukin tulee toimeen omillaan.

  2. welcome to the club, akuuttipsykään ei oo auttanu :–D pitäs vaa yrittää tappaa ittensä et olis vakavasti otettava, koska clearly ei oo tarpeeks vakavaa itkee luuriin ja pyytää apua koska pelkää itteään ja on itsetuhonen
    tsemppiä<3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.