#91

i tried to make a portrait of myself but it came out asian??? so i guess this is me as an asian person, probably korean

I know a lot of people who are into fucking shit up and who want to ease their small town syndrome by doing massive harm to themselves, and I could go and sell these pills to those people, they’d start drama probably just to amuse their friends. It’s sad to see cause I’ve been there, but thankfully I grew up, even though I still enjoy getting high. I’m just a lot more responsible about it.

2 vastausta artikkeliin ”#91

  1. Heii, oli vaan pakko tulla sanomaan että tän päivän paras juttu oli se että löysin blogisi! Pidän siitä paljon. Yleensä en jaksa jäädä lukemaan blogeja jotka ovat englanniksi, mutta näemmä kannattaisi. Käsittelet jotenkin mukavan avoimesti, hauskasti ja asiallisesti esim. kamailua, seksuaalisuutta ja feminismiä. Ja Gorillaz fanart on aina hyvä asia! JeeJee, jatkan lukemista!

    • Jeeee voi kiitos paljon :D! ihanaa saada jotain rakentavaa palautetta välillä 🙂 eläköön gorillaz fanart ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.